Stiklo Pjovimo Disko 100mm-Ultra plonas pjauti Jade Kristalų Vyno Butelių Šlifavimo Chamfering Pjovimo Peilis Stiklo Pjaustymo Diskas

€4.64 €3.21

  • Žymos: diamand pjauti, ašmenys iš keramikos, chip pjūklai, disko stiklo, Vyną
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a208275

Aprašymas

Aprašymas:

Ji gali jums sutaupyti daug laiko ir pastangų,,pjovimo greitis yra greitas, ir sumažinti yra butas, o ne lengvai pertrauka.

Greitai, Tiksliai Gabalai,deimantinis pjovimo peilis yra aukštos temperatūros atsparus sumažintas vibracijos ir tiesiau, greičiau gabalai.Jis yra aštrus ir nėra žlugimo, vienas gabalas yra multi-purpose, plyšio yra mažas, ir ji yra atspari pjovimui ir dėvėti.

Taikymo sritis,sklandžiai pjovimo, chamfering ir šlifavimo stiklo, jade, kristalų, vyno buteliai, keramika, keraminės plytelės, ir kitų medžiagų.

Chip-nemokamai Pjovimo,1mm-ultra plonas pjauti negadina paviršiaus objektas, šlifavimo jėga yra vienodas, ir lygumą, yra gera.Su mažai šlifavimo triukšmo ir mažiau dulkių, minimalus šiukšles, ir geriausios supjaustyti.

Lengva Naudoti,skirta naudoti su Modeliu 100 kampinis šlifuoklis, ji yra lengva įdiegti ir naudoti, ir gali atlaikyti reikalauja sauso/šlapio pjovimo ir ilgai nuolat gabalai.

Pažangių Medžiagų,Naudojant deimantų didelio mangano plieno matricos, naujos litavimo procesas, atnaujinamos ir tobulinamos, peilis, patogiau, saugiau ir ilgesnį tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: pjovimo peilis

Medžiaga: Deimantas didelis mangano plieno pagrindo

Išorinis skersmuo: 100 (mm) 3.9 x 3.9 coliai

Vidinis skersmuo: 20 (mm)

Pakuotė:

1Pc pjovimo peilis

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris Deimantinius Diskus
Kilmės Žemyninė Kinija
Dydis 100 mm
Ašmenų Medžiaga deimantas
Skaičius, Vnt 1 Vnt
Sertifikavimo NĖRA
Disko tipas Deimantinius Diskus
Prekės Pavadinimas TPXCKz