Vaikai Viršų Verpimui Nerūdijančio Plieno Stalinis Viršų Verpimui Žaislas, Su Lygaus Paviršiaus, Gero Balanso Interaktyvus Žaislas Suaugusiems Vaikams

€3.81 €2.67

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a1867

Aprašymas

Aprašymas Ir Funkcijos:

Ši vaikų metalo viršų verpimui žaislas yra labai praktiška, 0 gali atnešti daugiau džiaugsmo ir vaikams, ir padėti sumažinti savo stresą, ir tai yra puikus žaislas juos išlaikyti gerą nuotaiką, bet kuriuo metu.

1. Matavimo apie 7.5x3.6x3cm/2.95x1.41x1.18 cm, jis yra labai mažas, lengvas ir nešiojamas.

2. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiaga, kad yra labai patvarus, stiprus, nėra lengva rūdžių, išnyks ir ilgalaikis.

3. Turintys įvairias programas, tai tinka vaikams žaisti į kambarį, mokyklos ar vaikų kambarys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Metalo Viršų Verpimui Žaislas

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Auksas, Sidabras,

Svoris: apie 24g

Dydis: apie 7.5x3.6x3cm/2.95x1.41x1.18inches

Pakavimo Sąrašas:

1*Metalo Viršų Verpimui Žaislas

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Nešioti Patogiai ] Metalo Viršų Verpimui Žaislas yra matavimo apie 7.5x3.6x3cm/2.95x1.41x1.18inches, labai mažas, lengvas ir nešiojamų, leidžia jums įdėti ją į kišenę ar kuprinę ir žaisti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2. [ Aukščiausios Kokybės ] Vaikai Viršų Verpimui atneša jums malonaus žaidimo patirties, pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, labai patvarus, stiprus, nėra lengva rūdžių, išnyks ir ilgalaikis.

3. [ Padės Atsipalaiduoti ] Leidžia pasukti ją ant darbastalio, nukreipti jūsų dėmesį, kad Mažylis Apversti Viršuje Žaislas padeda jums palaikyti gerą nuotaiką, lengvai, praktiškai įtempių žaislas.

4. [ Ideali Dovana Suteikia ] Stebina jų Kalėdų, Naujųjų Metų ar gimtadienio, Vaikai Giroskopas Žaislas yra pareikšti jiems daugiau džiaugsmo, idealus atostogų žaislas vaikams.

5. [ Platus Taikymas ] Stalo Viršų Verpimui Žaislas, turintys įvairias programas, tinka vaikams žaisti į kambarį, mokyklos arba vaikų kambarį, tai padeda sustiprinti draugiškus santykius tarp vaikų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Modelio Numeris Nerūdijančio Plieno Verpimui
Rekomenduojame Amžius 12+y
Savybės Mini
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Nustatyti
Lytis Unisex
Skersmuo 3x3.6cm
Medžiaga Metalo