smart GPS užraktas JT701

€523.52 €497.34

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a339302

Aprašymas

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!Prašome susisiekti su manimi daugiau informacijos: mob. tel. +86 15576650740 Whatsapp / Wechat: +86-15576650740 Produkto Aprašymas

Trumpas įvadas

JT701 yra nešiojamas, daugkartinio naudojimo, smart lock", kad suteikia tvirtą fizinį saugumą, ir kuri yra naudojama sudėtingą sekimo ir turto valdymo programas, teikia patobulintas funkcionalumas, paprastas montavimas, ir gali sutalpinti į įvairias programas.

Smart GPS užraktas JT701 gali gerokai sumažinti finansinius nuostolius, difficulity stebėjimo vertingos įrangos, pavyzdžiui, priekabos, talpyklos, statybos mašinos ir kitų vertingų mobiliojo ir fiksuotojo turtas.

Vieneto yra įrengta patobulinta IP67 talpyklos ir dual klastojimo nustatymo sistema, su patvarūs ir ilgai baterija, taip pat IP67 atsparus vandeniui korpusas, be tiesioginės prieigos prie elektros maitinimo šaltinio korpusas,be tiesioginės prieigos prie energijos tiekimo ir nuolatinės priežiūros, kuri leistų šis įrenginys vienas iš geriausių pasirinkimas vertingas mobiliojo turto stebėjimo.

Prašymas

Smart GPS užraktas JT701 galima naudoti įvairias programas, apsaugos prietaisai, ir turto, nereikia jokio specialaus pasiruošimo, montavimo ar įrengimo.Savo korinio ryšio, bendravimo gebėjimus, kartu su savo įterptųjų GPS technologijos, kad jis idealiai tinka atokiose vietovėse arba naudoti su prekių pervežimas ir vertinga įranga.Jis leidžia jums stebėti ir pasiekti savo prekes iš tolo.tai leidžia jums kontroliuoti, kas vyksta su jūsų krovinių - kaip ir kai jis happends, norėdami įveikti problemas realiu laiku, jei reikia, tai labiausiai patikimas ir efektyvus pristatymas.

Čia pateikiami tik keli pavyzdžiai iš daugelio unikalių programas:

Krovinių Gabenimas

Ši programa gali stebėti didelės vertės krovinius visoje savo transporto ciklas, o įspėjimo jums iš anksto įvykius, kurie orderio jūsų dėmesį.Smart GPS užraktas JT701 JT701 stebės jūsų automobilis, sunkvežimis,mikroautobusas, konteinerio ar priekabos, kaip jis juda iš vietos iki paskirties vietos, nepriklausomai nuo atstumo, ar transportavimo metodas.

Apsaugos Bendrovėms

Viršuje reikalavimas saugumo kontrolės ir nuolat zonoje.Smart GPS užraktas JT701 JT701 yra skirta teikti dieną ir naktį apsaugoti savo turtą, o nuolat jus informuoti, ir nesvarbu, kur jūs arba turtas yra, teikiant papildomą saugumo lygį, kuris jūsų verslui.

Custom Operacijos

Saugumo muitinės operacijas, gali būti sudėtingas ir sudėtingas dėl rizikos klastojimo, o maršrutą ir patikrinimo metu ciklą.Remiantis žiniomis, kad jūsų užraktas liks uždaryti Smart GPS užraktas JT701 JT701 padės pagreitinti šalinimas iš jūsų prekes ir leis egzaminavimo procesas vyktų sklandžiai.

Prekybos / Mažmeninė Prekyba

Judėjimo ir saugojimo jūsų medžiaga ir inventorius turėtų būti pagrindinis prioritetas.Įtraukti Smart GPS užraktas JT701 JT701 į jūsų tiekimo grandinės strategija, kad geriau srautams valdyti savo prekes nuo sienos iki sienos ir įsitikinti, kad jie nebuvo pasiekiami.Smart GPS užraktas JT701 JT701 gali būti laikomas jūsų gatekeeper iš taško kilmės ir iki pristatymo vartotojui.Ši programa gali stebėti didelės vertės krovinius visoje savo transporto ciklas, o įspėjimo jums iš anksto įvykius, kurie orderio jūsų dėmesį.Smart GPS užraktas JT701 JT701 stebės jūsų automobilis, sunkvežimis,mikroautobusas, konteinerio ar priekabos, kaip jis juda iš vietos iki paskirties vietos, nepriklausomai nuo atstumo, ar transportavimo metodas.

Techniniai Speficiations:

Fiziniai parametrai:

demension dydis:

Užrakto virvę dydis: 35cm(standartinis vienas, pritaikymas pasirenkamo dydžio)

Svoris: 1,0 kg (apima visus standartiniai priedai)

Medžiaga korpuso: plastiko inžinierius

Komunikacijos:

GSM modulis: Quad band GSM800,GSM900,DCS1800,PCS1900

GPS modulis: 56 Kanalų GPS L1C/A SBAS L1C/A QZSS L1C/A

RFID modulis leidimo išlaisvinti: 125KHz

Maitinimas:

Integruotą pakartotinai įkraunamą ličio baterija 15000mAh.

Galia įkrovimas: DC 5V, 2A įvesties.

Išėjimas: DC (nuolatinė srovė), 3,7 V

Aplinkos:

Eksploatavimo aplinka: nuo -20℃~+70℃

saugojimo aplinkos: nuo -20℃~+80℃

Programinės įrangos paslaugos:

Trečioji dalis programinės įrangos platforma: Gurtam, Naxivy, GPS vartų, GPS variklis

Jointech platforma paslaugos: interneto, stebėjimo platforma, Moblie phone " PROGRAMĖLĘ.

Pakavimas ir Pristatymas Švinas laikas: imties siekiant toliau 100vnt: 2 darbo dienas.birių kad 500-1000pcs: 7 darbo dienos.

Pakuotė

1. Carton dydis: 50*39*30cm, kiekis: 15vnt/dėžutėje, svoris: 22kg/carton imties siekiant toliau 100vnt: 2 darbo dienas.birių kad 500-1000pcs: 7 darbo dienos.

Vežimą:

1 mažas užsakymą, pristatymo express, DHL, UPS, Fedex.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Vieta Kinija, Kinija
atsparus vandeniui Atspari vandeniui IP67
klaviatūros užrakinimas/atrakinimas Automatiškai
modulis GPS, GSM modulis
Prekės Pavadinimas Jointech
Sertifikavimo ce, FCC, ISO9001
Kilmės Žemyninė Kinija
Įspėjimo Funkcija geo tvora įspėjimo, klaviatūros užrakinimas/atrakinimas
Prekės pavadinimas Smart GPS užraktas JT701
Modelio Numeris JT701
Tipas Rankinių Įrankių Dalys