(EICEO)stiliaus loft Bar Kūrybos Amerikos liustra Droplight LED priedai veltiniams, vilna Lempa 9 Galvą Stiliaus Lempos, art deco apšvietimas

€168.77

  • Žymos: pamiršti viešbutis lova, lempos dryžuotas kambarį, sekti šviesos kambarį, kūnas viešbutis lova, žvaigždučių viešbutis, nakvynė, bambuko viešbutis lova, "pasidaryk pats" hotel lova, lampsmodren kambarį, fancy hotel lova, žibintai tinka kambarį
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a38507

Aprašymas

Gerbiami Pirkėjui:

1. Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina.Tai yra pirkėjo atsakomybė.Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti.Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą.

2. Mes nuspręs, laivybos metodą visiems NEMOKAMĄ LAIVYBOS užsakymus.Jei jums reikia konkrečių laivybos metodą, pls palikti mums pranešimą pateikdami užsakymą.

3. EICEO tikslas-teikti geros kokybės gaminius, kad kiekvienas klientas.Visi mūsų produktai buvo išbandyti, patikrinti ir kupini geros būklės, tinkamai atsarginės dalys.Jei prekes norite gauti defektais, pls nedelsdami susisiekite su mumis, mes bus pateikti jums geriausią sprendimą(siųsti keitimu arba grąžinti)

4. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų.Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Pirkėjai, kuriems užsakymą bus laikoma, kad sutinkate su šiomis nuostatomis ir sąlygomis.

Pastaba: Šis produktas nėra lemputes, lemputės būna, jei jums reikia saugoti vėliau

Pranešimų: Industrializacijos skonis yra dažų medienos medžiaga, kietas, laukdama, aksesuarai, tekstūros, žymių funkciją, morfologija išsiskiria stiprus Tivoli jausmas.Aš tikiuosi, kad jis gali tapti jūsų asmeninė erdvė retas meno kūrinių, yra leisti žmonėms yra sunku patenkinti tuštybės mieste.

Rekomenduojama vietų: Asmeninį erdvę, baras, drabužių parduotuvės, kavinės, nostalgija scenoje kurti.

Kiekvienas gabalas tekstūros ir personažas yra unikalus.Pelėsių, poliravimo, šlifavimo, cinkuota...Daugybė rankose, daryti tvarką.Tai yra ne gamybos linija, meno ir amatų, jei esate mėgstamas pramonės produktų atkurti senovės būdų, tikime, kad galima susitarti su šio unikalaus žavesio.

Pramoninės vėjo charakteristikos: Palikti pramonės gamybos pėdsakų, galvą tas atsargus.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo ce, BMK
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Įtampa 90-260V, 220
Korpuso Medžiaga Geležies
Yra Pritemdomi No
Apdaila Šlifuoto Nikelio
Vieta Tyrimas, Salonas, Viešbučio Kambarys, Miegamasis, kiti miegamieji
Technics Kaltiniai
Maitinimo Šaltinis AC
Jungiklio Tipas Mygtukas
Modelio Numeris D-0007
Yra Lemputės Įtraukti No
Pagrindinės taikymo sritis Buveinės vietą
Lempos atspalvis medžiaga Geležies
Lempa kūno medžiaga Geležies
Prašymas Lova
Garantija 2
Prekės Pavadinimas EICEO
Šviesos Šaltinis Energijos Taupymas
Pagrindo Tipas e27
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Šviesos šaltinių skaičius 9
Šviesos šaltinio galia Be šviesos šaltinis
Stilius Amerikos šalyje
amerikos liustra stilius palėpė
Lempų Gaubtų Spalvos juoda
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Medžiaga Metalo
Reguliuojamas aukštis 1m