Vaikų Burnos, Liežuvio Patarimas Exerciser Treneris Burnos Raumenų Jėgą Liežuvio Mokymo Priemonė Burnos Priežiūra, Burna, Liežuvis Patarimas Naudotis

€15.46 €10.67

  • Žymos: riešo stiprumo treneris, raumenų guasha žaislai, treneris įrankis, nervų raumenų stimuliatorius mašina, raumenų fascial peilis
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a39924

Aprašymas

Ypatybė:

1. Tinka Neaiški Kalba, Standus Kalba, Neišsami Tarimas, Ji Gali Būti Naudojama Siekiant Pasinaudoti Liežuvio Lankstumą.

2. Padeda Išspręsti Problemas, Tokias Kaip Vaikų Neaiškus Tarimas, Ir Vyresnio amžiaus žmonių, Kurie NEGALI Kalbėti Aiškiai.

3. Mokymo Kalba Raumenų Jėgą, Liežuvio Lankstumą Ir Stabilumą.Gerinti Liežuvio Raumenų Jėgą Ir Liežuvio Koordinavimo Galimybes.

4. Kad Treneris Išmokti Lankstumo Ir Stabilumo Kalba Savarankiškai.

5. Yra Du Būdai, Kaip Naudoti, Aukštyn Ir Žemyn, Naudotis Mokymo Ir Kairės Ir Dešinės Pakaitinis Naudojimasis Mokymo, Jūs Galite Pasirinkti Pagal Savo Situaciją.

6. Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Medžiagų, Saugus Ir Ekologiškas, Stabilus Ir Tvirtas, Lengva Valyti.Specifikacija:

1.Būklė: 100% Visiškai Naujas

2.Elemento Tipas: Liežuvio Galiukas Exerciser

3.Medžiaga: Pp+Aparatūros

4.Pareigos: Mokymo Liežuvio Raumenų Jėgą, Liežuvio Patarimas Lankstumo Ir Stabilumo.Gerinti Liežuvio Raumenų Jėgą Ir Liežuvio Koordinavimo Gebėjimų, Ir Kad Treneris Išmokti Lankstumo Ir Stabilumo Kalba Savarankiškai.

5.Taikymo sritis: Tinkamas Neaiški Kalba, Standus Kalba, Neišsami Pronnciation, Gali Būti Naudojamas Norint Pasinaudoti Liežuvio Lankstumą, Vaikų Tarimo Nėra Aišku, Ir Vyresnio amžiaus žmonės NEGALI Kalbėti Clearlyu.

6.Naudojimo Instrukcijos: Atverk Savo Burną Ir Įdėti Liežuvį-Patarimas Treneris Į Atitinkamą Padėtį, Burnos Ertmės, Ir Švelniai Bite, Naudoti Savo Liežuviu Stumti Rutulį Iš Vienos Pusės Į Kitą Pusę Ir Tada Atkurti Tai, Patarimas Kalba Turi Būti Kontakto Su Mažą Kamuoliuką Laikiklis Visą Kelią, Šį Veiksmą Pakartokite 10-50 Kartų.

7.Valymas: Tai Gali Būti Valomi Šiltu Vandeniu Ir Nuvalyti Etanoliu.Kaip Naudoti:

Jūs Galite Pasirinkti Pagal Savo Situaciją

1. Aukštyn Ir Žemyn Naudotis Mokymo

Atidaryti Savo Burna Plati, Įdėti Liežuvį-Patarimas Exerciser Vertikaliai Viduryje Savo Burną, Ir Stumti Kamuolį Iš Apačios Į Viršų Patarimas Dėl Savo Liežuvio, O Paskui Įkelkite Jį Iš Viršaus Į Apačią.Pakartokite Mokymo 50-100 Kartų;

2. Kairės Ir Dešinės Pakaitinis Naudojimasis Mokymo

Atidaryti Savo Burna Plati, Dėkite Liežuvio Mankštos Treneris Horizontaliai Viduryje Savo Burną, Stumti Kamuolį Iš Kairės Arba Dešinės Pusės Į Kitą Galiukas Savo Kalba, Ir Kartoti Mokymo 50-100 Kartų.Pacakage Įeina: 1 X Vaikų Burnos, Liežuvio Patarimas Exerciser Pastabos:

1.Perėjimas:1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome Leisti 1-3mm Paklaida, Nes Rankinis Matavimas.Pls Įsitikinkite, Kad Jūs Ne Protas, Prieš Jums Pasiūlymą.

3.Dėl Skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių, Nuotrauka Gali Neatitikti Faktinių Spalva Elementą.Ačiū!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Medžiaga Plastikiniai
Funkcijos 2 kalbėjimo terapija
Funkcija 3 Autizmo Atkūrimo
Funkcija 1 Mokymo kalba raumenų jėgą
Prašymas veidas
Funkcija 5 liežuvio lankstumą mokymo
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija 4 Gydyti valgymo sunkumai
Tipas treneris
Prekės pavadinimas Liežuvio galiuko treneris
Prekės Pavadinimas AACAR