Sienos Kabo Namų Failą Kišenėje Diagramos Klasėje Kišenėje Diagramos Namų Darbų Saugojimo Schema Su 12 Žymeklį Korteles Mokytojai Sąsiuvinis Diagramos

€28.28 €14.14

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a413987

Aprašymas

Savybės:

1. Tai Namų Sienos Diagramos turi didelės talpos ir gali turėti daug popieriaus.

2. Šios Sienos Kišenėje Diagramos Su Etikete, ateina su 12 žymeklį korteles.

3. Su keturių skylių viršuje, kabo maišelis gali būti saugiai pakabinti ant sienos ar lentynos.

4. Tai namų krepšys puikiai tinka biurams, dens, klasėse ir kitose vietose

Specifikacija:

Medžiagos: Poliesteris, PVC

Dydis: apie 145*46CM/57*18 cm

Pakavimo sąrašas:

1*kabo krepšys

12*Žymeklį Korteles

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Didelio Dydžio Kišenėje】Classwork yra lengva rinkti su šiuo Namų Sienos Diagramos.Kišenės yra suprojektuoti su įstriža angos, ir ji turi 6 aiškus kišenės pakankamai didelis, kad surengti 8" x 11" knyga.

2.【Auditorijos Valdymo Įrankiai】Klasėje Kišenėje Grafikai yra puiki organizacija ir klasės valdymo įrankiai.Be to, rinkti classwork, Klasėje Kišenėje Diagramos taip pat gali būti naudojama rinkti arba platinti dokumentus.

3.【Lengva Žymėti Namų】galite naudoti etiketes, kad ženklas priskyrimus arba rašyti grupė ar veiklos pavadinimus, lengva rasti ir patekti.Yra mažos etiketės kišenėje pagal Sienos Kišenėje Diagramos Su Etiketės, etiketės saugojimo.

4.【Naudoti vertikalioje Erdvėje】 Su keturių skylių viršuje, Sienos Kabinti Kišenėje Diagramos gali būti saugiai pakabinti ant sienos ar lentynos.Jį galima sulankstyti arba suvynioti, kai nebuvo naudojama, todėl labai patogu sandėliuoti.

5.【Universalus Taikymas】Kabinti Kišenėje Diagramos gali būti pakabinti ant durų, stalo, ar ekrane lengva laikyti.Tai puikiai tinka biurams, dens, klasėse ir kitose vietose.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija