Quick Dry Rašalo Rašiklis, Gelio Rašiklis Smulkių Plunksnų Sklandžiai Rašyti, Bagažo 0,5 Mm, Juodos Spalvos Rašalo Rašiklis, Tušinukas(10)

€26.47 €18.79

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a495971

Aprašymas

Jūs gausite - 10 rašikliai ir 10 pakaitinės šerdelės.Kiekvieną gelio rašiklis priemonės, maždaug 14.59 cm / 5.7 cm.Mielas tušinukas jūsų kasdienio naudojimo ir kintančius poreikius.

Rašo sklandžiai ir greitai džiūsta - neutralioje oro parkeris yra patogu laikyti, tinkamo dydžio ir lengvas.0,5 mm pen rašo tolygiai, rašalas džiūsta greitai, ir nebus dėmių savo rankas ir popieriaus, kaip padėti savo studijų eigą arba darbo efektyvumą.

Universalus - Gelio rašikliai, tinka vaikų ir suaugusiųjų rašyti, užsirašyti, piešimo, žurnalinė, eskizų piešimo, tapybos, scrapbooking ir kt., kad atitiktų jūsų įvairius poreikius jūsų kasdien mokytis ir dirbti.

BAGAŽO DIZAINO - gelio rašiklis 0.5 taško yra ištraukiama dizainas, lengva rašyti ir saugojimas.Yra įrašą projekto viršuje, kuris gali būti įspausti į knygą ar įdėti į kišenę, kuriuos yra patogu nešiotis.

PRAKTIŠKA DOVANA--neutralus rašalo rašiklis yra subtilus ir patrauklios išvaizdos, jūs galite išreikšti tai kaip dovana vaikams, šeima, draugai, mokiniai, klasiokai, mokytojai ir kolegos, šalių ir kt.įvairiomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, padėkos, Kalėdų, baigimo, jūsų meilės ir palaimos.

medžiaga: plastikas

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

10 x rašalo rašikliai

10 x šerdelėmis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija