Nepriklausomybės Dieną Vėjo Spinner - liepos 4-osios Sodo Puošmena 3D Nerūdijančio

€27.67 €16.33

  • Žymos: vėjo generatorius, 24 400, fc suktuko žvejybos, trumpas vėjo žvejybos striukė, greitas vėjo žvejybos linija, aliuminio vėjo generatorius, fidget suktuko fortnite, kovos su vėjo žvejybos striukė, kovos su vėjo gumos žvejybos, fidget suktuko ios, fidget suktuko star ninja
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a429205

Aprašymas

AUKŠTOS KOKYBĖS: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, padengtas epoksidiniais apsaugine danga, kad vėjo suktukai daugiau patvarus ir apsaugoti juos nuo pasekmių oras.

LENGVA NAUDOTI: vėjo suktuko yra sukami kabinti kablio, kad vėjo suktuko gali atsisukti į vėjas.Galite atidaryti vėjo suktukai, kad bet kokiu kampu, kuris tinka jūsų idealus vietos.Kinetinio meno sukasi į vėjas atneš gražaus dizaino modelius.

GRADEN APDAILA: šviesą Atspindintys paauksuota medžiaga skleidžia putojantis ir įtaigus 3D vision ir akį traukiantis vaizdas, kai naktį arba dieną, kai gyvenamasis kambarys arba sodas.

PLATUS: Tai vėjo spinner yra gražus dekoro tiek vidaus, tiek ir lauko.Ji taip pat gali sukurti ir padidinti ūkio nepriklausomybės diena ir nacionalinės vėliavos dieną atmosferą savo namuose.

TINKAMA PROGA: Vėjo suktukai galima pakabinti ant lempos, medžių, sienų, balkonų, langų, sodas, jūs galite mėgautis, kai yra mažai vėjo atsisukti suktuko.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas N2HAO