Arbata Šviesos Žvakės Baltos Dekoratyvinės Nerūkomojo Arbata Žibintai 9 Valandas Ilgai Deginimas Arbata Žibintai Vestuvėms Kalėdų Namuose

€19.32 €12.17

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a44693

Aprašymas

Aprašymas:

Arbata Žibintai, Žvakės, naudoja aukštos kokybės parafino.Jis yra mažo dydžio, yra ilgas degimo laikas, ir turi poveikį pašalinti kvapas.Ji yra būtina turėti Vakarų šeimoms.Tai gali būti vertinama keraminių šildymo krosnys, keraminiai radiatoriai, vestuvės, Kalėdos, ir namų dekoro.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Arbata, Žibintai, Žvakės

Medžiagos: parafinas + medvilnė core

Matmenys (Apytiksl.):

2,5 H: 9g/gabalas, 3.8*3.8*1cm/1.5*1.5*0.4 colių

5H: 14g/vnt., 3.8*3.8*1.5 cm/1.5*1.5*0.6 colių

9H: 23g/vnt., 3.8*3.8*2.4 cm/1.5*1.5*0.9 colių

Svoris: apie 450g-1200g

Pakavimo Sąrašas:

Arbata Žibintai, Žvakės,*50

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patvarus Ir Tvirtas】Arbata Žibintai, Žvakės, naudotis aukščiausios kokybės parafino.Ji turi mažą dydį, ilgas degimo laikas, ir gebėjimas pašalinti kvapas.Šeimoms Vakaruose, labai svarbu.

2.【Deginimas Nuolat】švarus deginimas medvilnės viko leidžia įrašyti nuolat iki 2,5 iki 9 valandų.Metalo bazė Mažos Žvakės užtikrina, kad jums nereikia nerimauti, bet vaškas lašėtų.

3.【Pastovus Liepsna】, liepsnos aukštis Arbatos Žvakės yra maždaug 1-1.5 cm/0.4-0.6 colio, kuri atitinka pasaulinius saugumo taisyklių.Liepsna yra pastovus, skaidri, ir puikus.

4.【, Nustatančių Nuotaiką】Deginimas švelniai be dūmų, Žvakės Arbata Žibintai gali pagyvinti bet kokį kambarį arba vietą, sukurti jaukią ir šiltą atmosferą, taip pat nustatyti tinkamą nuotaiką bet kokiai progai.

5.【Universalus Naudoja】Romantiška T Žibintai, Žvakės yra dažnai naudojama ir galima rasti keraminės šildymo krosnys, keraminiai radiatoriai, vestuvės, kalėdos, Kalėdų dekoracijos, ir kitų tipų namų dekoro.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija