Baterijos, Adapteriai Milwaukee 18V Maitinimo Jungties Adapteris Dokas Turėtojas 14 Awg Laidai, Baterijos, Keitiklis

€16.10 €11.59

  • Žymos: milwaukee m18, milwaukee įrankiai, milwaukee baterijos adapteris, milvokio " inverter, milwaukee m18 šviesos
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a56169

Aprašymas

Savybės:

*Aukštos kokybės: baterija, adapteris yra pagamintas iš ABS aukštos kokybės plastiko, baterija, adapteris, yra patvarus ir lengvas.Ji turi puikią įbrėžimams ir smūgiams, bei yra nepraleidžia šilumos, drėgmės ir korozijos, todėl idealiai tinka vidaus ir lauko darbams.

*Visiškai suderinamas : Milwaukee 48-11-1815, 48-11-1850, 48-11-1820, 48-11-1840, 48-11-1815 Li-ion baterijas.Lengva įdiegti ,spynos jūs baterija labai gerai.

*Lengvai PASIDARYK pats veikti:adapteris yra įrengtas jungiklis kontroliuoti srovės baterija įjungta arba išjungta.Tuo pačiu metu, ji yra įrengta su pajungimo gnybtais, kuris yra patogus jums prijunkite maitinimo laidą prie prietaiso maitinimo laidą prie adapterio greičiau ir geriau.

*Multi-scena naudoti: Baterija, adapteris turi 14 matuoklis viela įdiegta, galite naudoti jį atnaujinti jūsų Rc žaislai, Robotų "PASIDARYK pats" ir kt.Didžiausia leistina srovė 20A.Šis adapteris, be abejo, leidžia greitai ir saugiai atnaujinti savo galią rato ir mėgautis grožio "PASIDARYK pats".

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: Plastmasinis

*Spalva: Raudona

*Vielos specifikacija: 14AWG

*Tinka 18V įrankiai

Patarimai: raudonas laidas yra prijungtas prie pliuso, ir juodas laidas yra prijungtas prie neigiamo gnybto.Naudodami, įsitikinkite, kad teigiamų ir neigiamų laidus prietaisas atitinka teigiamą ir neigiamą laidai adapteris.Jei nenaudojate ilgą laiką, būtinai išimkite bateriją forma adapteris

Pakuotė:

1 x Baterijos adapteris (Nėra įtraukti baterija)

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Baterija, adapteris, Milwaukee
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo NĖRA