6In1 Usb C Centru paviršiaus Pro 4 5 6 Usb Į Rj45 USB3.0 Hdmi-comptiable Kortelių Skaitytuvas Hub Plėtra Dokas Pro Converte P0R5

€40.47 €22.66

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a61390

Aprašymas

Išvesties Sąsaja: 4K HDMI + SD / TF Kortelės Lizdas + USB 3.0 + RJ45

Dydis (CM): 9.5*5*1.7 cm

Taikomas Modelis: Paviršiaus Pro 4/5/6

Montavimo Būdas: Išorinis

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

TF Lizdas: Parama Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

Įvesties sąsaja: MiNi DP + USB 3.0

SD lizdas: Parama SD, SDXC, SDHC, RS-MMC

6-in-1 Paviršiaus Doko, Ultra nešiojamų & galingas darbo stotis:

Mes planavome Rocketek " Microsoft Surface Dokas turi būti plonas, kompaktiškas ir be jokių kompromisų dėl prieinamumo.Stiprinti juos su šio Paviršiaus Pro 4 /5/6 Docking Station!Plonas nešiojamas dizainas Surface pro "hub suteikiančias su 4K, galintys HDMI jungtys, SD/TF kortelės lizdas, USB 3.0 Jungtys, Su paprasta prijungti ir leisti" ryšiu.

SD/TF Kortelių Skaitytuvas ir USb 3.0 5Gbps blazing greitą duomenų perdavimą:

Rocketek Paviršiaus Pro koncentratorius yra Itin greitas, greitis 5Gbps USB 3.0 Jungtys, Papildomi USB 3.0 Prievadus klaviatūros, pelės, ar įkrovimo įrenginiais.Paviršiaus Pro jungiamojo stotis Build-in TF & SD atminties Kortelių Skaitytuvo lizdas, ji gali skaityti SD ir TF kortelę tuo pačiu metu, ir max parama SD ir TF kortelę 2TB savo fotoaparato atminties kortelę.

Ultra HD " Vaizdo 4K @ 30Hz Paviršiaus Pro HDMI Adapteris:

Patirtis krištolo skaidrumo 4K HDMI vaizdo įrašą į suderinamą 4K ekranas puikus, didelės raiškos ekraną.Tiesioginis HDMI į HDMI jungtis yra reikalinga.Paviršiaus Pro 4K HDMI Adapteris atneša jums geriau žiūrėjimo patirtį.

Stebulės su Ethernet & Kortelių Skaitytuvo Adapteris:

Paviršiaus pro LAN Adapteris siūlo visą 10/100/Mbp Ethernet, greičiau ir labiau patikimas nei dauguma belaidį ryšį.Vienu metu palaikymas USB 3.0 ports/SD/Micro SD duomenų perdavimo, kuri leidžia jums įkelti ir atsisiųsti nuotraukas, filmus, muziką ir kitus failus sekundę.

Unikalaus ir Itin kompaktiško Dizaino:

Specialių kampine-side ir kompaktiškas dizainas iš šio USB hub puikiai atitinka savo Paviršiaus Pro 5/pro 6/pro 4 Ir belaidžio dizaino, kad jūsų darbalaukio daugiau švarios ir organizuotas.O aliuminio korpusas apsaugoti formą ir lengvai išleisti šilumos.Lengvi patogu keliauti ar verslo kelionę.

Jei jums reikia šio produkto skubiai, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime vežimas iš vietos sandėlyje Malaizijoje.

Plug and Play &Karšto Swappin

Paviršiaus pro Doko, Neturi tvarkyklės diegimas.USB Šakotuvą taip pat ateina su Mikro USB prievadą, norint gauti varomas jungiantis galios alkanas įtaisus, tokius kaip išoriniai standieji diskai.Puikus prietaisas, skirtas " Microsoft Surface Pro 2015 M/ Pro 2017 /Pro 2018 m.

Paketą, Įskaitant:

1 x USB Hub

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Sertifikavimo CE
Sąsajos Tipas USB 3.0
Pareigos Skaitytojas
Prekės Pavadinimas GuliKit, GRWIBEOU
Kilmės Žemyninė Kinija
Uostai 5
standartas USB 3.1
Pakuotė No