6Pcs C Apkabos,U Spaustuvai Metalo Apdorojimas, Mažas Stalas Apkaba Su Stabilia Pločio, Žandikaulio Angą & Apsauginės Pagalvėlės./I-Šviesos Dizainas

€25.80 €20.38

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a65902

Aprašymas

[TVIRTOS PLIENINĖS KONSTRUKCIJOS]I-spindulys, dizainas suteikia tam tikrą tvirtumo ir stabilumo.Apsaugos trinkelėmis tvirtinimo apkaba, gali užtikrinti prispaustas objektas nebus lengvai deformuojasi.

[HIGH QUALITY]nerūdijančio plieno C pakaba tikslumo mesti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, suteikia patikimumą, rūdžių įrodymas, atsparumas dėvėjimuisi ir korozijai.Sunkiųjų nerūdijančio plieno U fiksatoriai yra 0.16 cm storio, kas mažų c gnybtus 1 colio kiekvienas 3.38 oz, labai stipri ir ne taip lengva nutraukti, bus ne deformuoti, net esant dideliam slėgiui.

[LENGVA NAUDOTI]Iki 1 colio gerklės gylis. 1Inch Mini c pakaba reguliuojama pagal prisukite rankenėlę, gali būti lengvai prispaustas ant bet kokio stalo laikikliai ir medinių juostelių pagal praktinis poreikis.Kai slėgis yra taikomas, midget c apkabos, yra stipri ir nelanksti tvirtinimo nuolat slankiojo apsauginę juostelę vienodai, susisiekti su darbo paviršiaus.

[PLATUS TAIKYMAS] Laikykite kartu du gabalai, sukant varžtus į metalą c apkabos, gali užtikrinti, kad į reikiamą vietą.Plačiai naudojamas do-it-yourself, medienos apdirbimo, metalo apdirbimo, surinkimo, buitinės tvirtinimo projektus ir automobilių programas.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: atidarymas: 30mm, clampable diapazonas: 0-25mm

Pakuotės Turinys:

6 * Gnybtas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Kita