Bananų antis: kaip susidraugauti su ančių Juokinga ir kūrybos bananų antis papuošalų, namų dekoracijas darbastalio apdaila

€16.54 €10.09

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a187834

Aprašymas

Bananų antis meno skulptūros, lauko kiemo, sodo dekoravimui, saldus ir įdomių įnoringas bananų antis STATULA APDAILOS gimtadienio dovana

Pareigos:

Mielas bananų antys: jie yra kaip mažas turistų, kurie prarasti.Jie gali būti vertinami skirtingose vietose Boulevard skirtingu laiku.Jie atrodo kaip bananai.Nulupus odą, jie auga didelis galvos ančių ir ančių kojų

Unikalus dizainas: mūsų bananų antis statula priima originalus dizainas perteikti temperatūra, intuicija ir rankų jausmas.Kreivė elegantiškai išdėstyti žavinga žavesio ir pristato subtilios detalės.

Patvarių medžiagų: Bananų dervos sodo puošmena yra padengtas full atsparus UV lakas ir ranka mesti su realiais žvyro ir patvarus derva.Žemės spalvos klasikinės apdailos kieme sukuria nostalgišką ir įdomi atmosfera kieme.

Atgaivinti savo sodo: tai puikus bananų ančių prideda meno iki savo lauko erdvę.Papuošti jūsų sodą su miela bananų antis skulptūros!

Tinka daugelyje vietų: ideali magijos sodai, mini sodai, magijos sodai ir jūsų namuose.Biure, jis yra dedamas į lentyną šalia darbo.Yra gražių dovanų, Sodo Statula.

standartas:

Dydis: 15 * 8cm

Svoris: 170g

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva objektas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta nuotraukoje.Ačiū.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis turi būti 1-3cm.

1 ornamentu

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

CN Fujian
Kilmės Žemyninė Kinija