Stumti Kaiščių Vinutės Su Plačiomis Galvutėmis 1000 Suskaičiuoti Daugkartinio Naudojimo Dėžutė, Standartinės Aišku, Nykščio Vinutės Su Plačiomis Galvutėmis Plieno Taško Ir Skaidraus Plastiko Vadovas

€25.98 €16.89

  • Žymos: nykščio vinutės su plačiomis galvutėmis iš plieno, skaidraus plastiko nykščio vinutės su plačiomis galvutėmis, lipni kursas, nykščio vinutės su plačiomis galvutėmis iš plastiko
Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a3521

Aprašymas

1000 skaičius stumti kaiščių yra daugiau nei pakankamai dieną naudoti, ir jūs galite laikyti skelbimų lenta stick smeigtukai į skaidraus plastiko konteinerį laikyti stumti kaiščių tvarkingai saugomi ir lengva naudotis.

Standartinio dydžio, su stipriu 0.43 colių didelės aštrių žemės plieno požiūriu lengva įterpti, galite naudoti mažą plaktuką ant sienos vinutės su plačiomis galvutėmis, skirti plakatai su labai atsargiai ir švelniai stumti ištaisyti.

Stumti kaiščių turi du plastikiniai vadovas(0.31 colių ir 0.27-colio skersmens), dirba, kad stumti kaiščių yra lengvai ištraukti , todėl jie gali būti pakartotinai naudoti ir išlaikyti gerą.

Drąsiai naudoti stumti kaiščių amatų dirbti klasėje, biuro, darbo vietoje, namuose, virtuvėje ar kitoje vietoje, dirbti bet kokioje aplinkoje ir vis dar saugo būti ryškus, o ne surūdijęs.

Stumti kaiščių gali būti skirtas tvirtinti dokumentus, nuotraukas, ir daugiau apie skelbimų lentas, įskaitant kamščio plokštės, putų plokštės, popieriaus, lentos, skelbimų lentos, putų lenta, sienos; jie taip pat gali būti naudojamas pakabinti mažas ornamentais ar žymėti žemėlapiuose.

Spalva:sidabrinė

Medžiagos:Metalas + Plastikas

Kiekis: 2 Dėžės(500pcs/box, iš viso 1000pcs)

Pakuotės Turinys:

2 dėžės stumti kaiščių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija