2022 Naujų Makiažo Šepetėlių Laikiklį Organizatorius Tuštybės, sudaro Šepetėliai, Laikikliai Konteinerių Saugojimo Puodelis su Dryžuotas Dizainas

€3.18 €2.79

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a473040

Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

MAKIAŽO TEPTUKU LAIKIKLIS - makiažas šepetys puodelis su retro spalvos & dryžuotas dizainas, atrodo gražus ir prabangus, lengva valyti, jos tobulas makiažas saugojimo vienetas namų ar individualiam naudojimui.

MEDŽIAGA - Pagamintas storio PVC medžiagos, daug ir lengvas, nei stiklo, užtikrina jos patvarumą ir apsaugos nuo traumų ir lūžių.

VIETOS TAUPYMAS - Organizuoja įvairių formų ir dydžių makiažas šepečiai, nagų šepetėliu, rašikliai, papuošalai, ir daugiau.Taip pat gali būti naudojamas kaip parkeris, pieštukas turėtojas ar maža vaza biuro stalo.

TALPA - Apie 7x7x11cm/2.75x2.75x4.33in.Gebėjimus sudaro teptukai turėtojas yra didesnis, nei jūs manote, puikus organizavimas kiekvieną colių vietos jūsų stalo ar tuštybės countertop.

DIDELIS DOVANŲ PASIRINKIMAS - Geriausia Kalėdų dovanos, gimtadienio dovana, jubiliejaus dovana jūsų žmona, mergina, draugais, kažkas, kas myli sudaro ar, kad ypatingas asmuo jūsų egzistuoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalvų Variantai:

3 Spalvų nėra, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Pakuotės Svoris: apytiksl.105g

Dydis: apytiksl.7x7x11cm/2.75x2.75x4.33in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1Pc x Pieštuku Kibiras

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija