Mini Spausdintuvą Kišenėje Terminiai Spausdintuvai Su 6 Ritinius Spausdinimo Popieriaus Smartfon Inkless Mobile Printer Už Darbų Sąraše "Pasidaryk Pats" Etiketė

€39.28 €19.64

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a494170

Aprašymas

Aprašymai:

Mini Spausdintuvu galima ne tik spausdinti bilietą sąrašą etiketes tiesiogiai, bet ir spausdinti nuotraukas (įrašyti savo mielai prisimena, bet kada ir bet kur), priminimus, formas, meniu modelius.

Savybės:

1. Nešiojamų Dydis: būtų gerai, ravelio partneris įrašyti geri prisiminimai bet kada, bet kur.

2. Naudojant pažangias šilumos spausdinimo technologijos, dokumentų nuotraukas galima spausdinti be rašalo (atkreipkite dėmesį, kad tik juoda nuotraukas galima spausdinti).

3. Vienas pelės mygtuku spustelėkite spausdinimas, nuotraukų spausdintuvas palaiko nuotraukų spausdinimas, web printing", QR kodas, dienoraštis, užrašų knygelė, sandėliavimas, etikečių užrašai, ir sąrašus.

4. Yra įvairių etikečių/ sąrašas/ memo modelius galite pasirinkti iš APP, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

5. Ateina spalvoti rašikliai, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kišeninis Spausdintuvas

Dydis: apie 11x8x3.5cm/ 4.3x3.1x1.3in

Spausdinimo popieriaus dydis: apie 5.7cmX3cm/ 2.2x1.2in (plotis X ritinio skersmuo)

Integruota ličio baterija: 1200mAh

Įkrovimo sąsają: 5V-MicroUSB

Rezoliucija: 200dpi

Spausdinimo būdas: terminis/inkless spausdinti

Plėtros būdas: juodai baltas

Tinklų būdas: Blue-tooth BLE4.0

Svoris: apie 300g

Pakavimo Sąrašas:

Šilumos Mini Spausdintuvas*1

Spausdinimo popierius*6 ritinius

Akvarelė pen*5

Įkrovimo kabelis*1

Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Daugkartinio Naudojimo Funkcijas ] Naudojant pažangias šilumos spausdinimo technologija, šis Mažas Spausdintuvas gali spausdinti dokumentą nuotraukas be rašalo (tik juoda ir balta nuotraukas galima spausdinti), ir yra įvairių šriftų APP jums pasirinkti iš.

2.[ Lengva Naudoti ] Šis Mini Nešiojamasis Spausdintuvas gali būti naudojami belaidžiu ryšiu dar daugiau patogumo.Kai tik juoda ir balta modelis yra spausdinami, taip pat gali būti spalvoti su įtrauktos spalvų rašiklius.

3.[ Nešiojamų ir Lengvas ] Nešiojamas Nuotraukų Spausdintuvas yra kompaktiškas nešiotis, kad būtų galima įdėti į kišenę ar maišelį.Built-in 1200mAh įkraunamos baterijos įgalina jis gali būti naudojamas 5-6 valandas, arba laukimo savaitę.

4.[ Platų Naudokite ] daugiafunkcinis dizainas daro šį Etikečių Spausdintuvas gali ne tik tiesiogiai, spausdinimo etikečių sąrašą etiketes, bet ir spausdinti nuotraukas, priminimus, formas, meniu modelius, to-do sąrašus, pranešimus, ir t.t.

5.[ Puiki Dovana Pasirinkimas ] Mažų Spausdintuvai Naudoti Namuose, yra skirta su mielas išvaizdą, todėl jį, kaip puiki dovana jūsų vaikai, draugai, klasiokai, mokytojai, kolegos, ir pan., jų gimtadienius, Padėkos Diena ir pan.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija