Bananų Šaldytuvo Laikymas Daržovių Maišelis 210D Sidabro Danga Raišteliu Maišelis Laikymui Maišelis Daugkartinio naudojimo Gaminti Maišelius Bananų Mėgėjams

€7.90 €5.53

Spalva:
Auksas
Žalia
Balta
Geltona
Dydis:
Prekės kodas: a140768

Aprašymas

Aprašymai:

1. Bananų maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės 210D sidabro danga ir aliuminio plėvele.Išorinis sluoksnis yra atsparus vandeniui, vidinis sluoksnis yra švieži ir tvirtas.

2. Diržo maišelį su raišteliu sagtis gali užkirsti kelią deguoniui patekti ir pratęsti šviežumo.

3. Daugkartinio naudojimo ir ranką-plaunamas maišelis.

4. Gali būti naudojamas kartu su kitų vaisių ir daržovių.

5. Gali turėti iki 5-6 bananų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 210D sidabro danga+aliuminio plėvelė

Dydis: ilgis 28 * aukštis 38cm/11 "W * 15"colių H

Talpa: apie 6 bananus (priklausomai nuo dydžio bananai)

Spalva: juoda, smėlio

Svoris: 0.11 kg

Produktų Sąrašai:

Bananų krepšys * 1

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.ačiū!

2. Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinktas 210D Pilka Danga: Pasirinktos 210D sidabro danga ir aliuminio plėvelė, kuri yra aukštos kokybės, išorinis sluoksnis Bananų Šviežumo Krepšys yra atsparus vandeniui ir jos vidinis sluoksnis yra švieži ir tvirtas.

2.Užkirsti kelią Deguoniui: Bananų Maišai Laikymas turi raišteliu sagtį, kad gali blokuoti deguonies patekimo į maišelį, todėl bananų ankstyvos ar sugadinti.Galite pritvirtinti lengvai ji.

3.Laikyti Švieži: Bananų Krepšiai Saugojimo gali žemyn nokinimo procesas, vaisių ir gali pratęsti gyvenimą vaisiai ir daržovės iki 1 savaitę.Jos pagrindinė funkcija yra išlaikyti juos šviežius.

4.Rankomis skalbti Pareigos: Įrengta funkcija daugkartinio naudojimo ir rankomis skalbti, Bananų Turėtojas Maišelį galima pakartotinai naudoti ilgą laiką, kaip ilgai, kaip jūs jį valyti po kiekvieno naudojimo.

5.Didelio galingumo Funkcija: Bananų Šviežumo Krepšys skirtas didelės talpos galite susitikti su viešbučių, restoranų ir valgyklų su didelių saugojimo poreikius.Nes ji gali tilpti iki 5-6 bananų normalaus dydžio.

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Papildoma Informacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Laikymo Krepšiai
Medžiaga Poliesteris
Naudoti maisto